“Sevginin Tadı Tuzu Projesi”

Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Adem Kuyumcu’nun Kıbrıs da bulunan üniversitelerdeki seminerleri sırasında Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt ile birlikte KKTC- LefkoşaDr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette çocuklar İstanbul’u gezme ve özellikle İstanbul Akvaryum, Miniatürk ve Koç Müzesi’ni gezmek istediklerini dile getirmişlerdir.

8 – 9 Haziran 2016 tarihlerinde Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Adem Kuyumcu’nun ve “Sevginin Tadı Tuzu” proje yaratıcısı ve koordinatörü Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt’un işbirliğinde gerçekleşecek bu organizasyona yaşları 8 ile 14 arasında değişen toplam 10 çocuk aileleri ile katılacaktır. Ayrıca gelemeyen çocuklar dahil 20 çocuk için bayram hediyesi olarak kıyafet ve çeşitli hediyeler hazırlanmaktadır.

 Proje başlangıcı ve Program aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

“Sevginin Tadı Tuzu” Sosyal Sorumluluk Projesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

 Near East Bank , Magic Touch Copy Center ve profesyonel fotoğrafçılar Tijen Erol Yakup ve Mehmet Ali Serak sponsorluğunda Mayıs 2015’teAnneler Günü hediyesi olarak üç annenin gönüllü çalışmaları sonucunda ortaya çıkan “Sevginin Tadı Tuzu” isimli yemek kitabının satış  geliriyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 17 kanser hastası çocuk için Near East Bank’ta “Gülücük Hesaplar’ın” açılmasının ardından, projeye düzenli yatırımlar yapılmış, hediye çekleri ve çeşitli etkinliklerle proje yürütülmüştür.  2000 adet olarak basılmış olan bu sosyal sorumluluk projesi amaçlı kitabın satışları neredeyse sona ermek üzeredir. Ercan- İstanbul ulaşım giderlerinin kitap satışından elde edilen gelirle karşılanmaktadır. Projeye destek ve katkılarınız çocuklara ve ailelere büyük moral olacaktır.

 Projenin yaratıcısı ve koordinatörü Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt’un girişimleriyle “Sevginin Tadı Tuzu” kitabının satış gelirinin son yatırımını değerlendirmek ve çocuklarla ailelerine stresten uzak, eğlenceli dakikalar yaşatmak amacıyla, proje dolayısıyla adına Near East Bank’ta “Gülücük Hesap” açılmış olan sağlık durumu seyahat edebilecek durumda olan çocuklar ve aileleri için Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Adem Kuyumcu işbirliğinde v organizasyonu ile İstanbul seyahatimizin gerçekleşmesine koyacağınız katkı bizleri çok mutlu edecektir.

http://www.engelsizhayatmerkezi.com/default.asp?id=88&hID=12111