Κύπρος-Κρήτη 2014

Αγαπητοί φίλοι, ο Φωτογραφικός Όμιλος ΤΕΥ-ΑΤΗΚ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνει τα αποτελέσματα του φωτογραφικού διαγωνισμού "Κύπρος – Κρήτη 2014".

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 75 φωτογράφοι, ενώ το σύνολο των φωτογραφιών που έλαβαν μέρος ξεπέρασε τις 800. Η Διαχειριστική Επιτροπή του Φωτογραφικού Ομίλου ΤΕΥ-ΑΤΗΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συμμετέχοντες και συγχαίρει όλους όσους έχουν διακριθεί με Βραβεία, Επαίνους ή Αναρτήσεις. Συνολικά, 151 φωτογραφίες έχουν διακριθεί και θα αποτελέσουν το περιεχόμενο της έκθεσης "Κύπρος - Κρήτη 2014" η οποία θα παρουσιαστεί στη Λευκωσία στις 12 Νοεμβρίου, 2014 και αργότερα στο Ηράκλειο.

Στους νικητές θα απονεμηθούν έπαθλα και χρηματικά βραβεία με την στήριξη των φωτογραφικών εργαστηρίων Photo Bella τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η κρίση των φωτογραφιών έγινε με το σύστημα της βαθμολόγησης. Οι κριτές, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κούλλης Αρκατίτης και Μανώλης Παπαδάκης, εργάστηκαν με ζήλο και μεθοδικότητα ώστε να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Διαχειριστική Επιτροπή τους ευχαριστεί θερμά.

Ακολουθούν οι διακριθέντες φωτογραφίες με τους δημιουργούς και τους τίτλους τους.

Kıbrıs-Girit 2014 Fotoğraf yarışmasında ödül alan 2 fotoğrafım.

1ο Βραβείο Ελεύθερο: Tijen Erol, ‘Thinking of you’ - Renkli Dalda 1. Ödülü

1ο Βραβείο Ελεύθερο: Tijen Erol, ‘Thinking of you’ - Renkli Dalda 1. Ödülü

3ο Βραβείο Επαγγέλματα: Tijen Erol, ‘Working hard' - Siyah Beyaz Dalda 3. Ödülü

3ο Βραβείο Επαγγέλματα: Tijen Erol, ‘Working hard' - Siyah Beyaz Dalda 3. Ödülü

Source: http://www.photoclub-tey.com.cy/cpg14x/thu...